Наслов:

ТРИТЕ МИНУТИ ЛАЖОВЕН СОН ЗА ЕВРОПА

Националниот избор на песна за Евровизија

Објавено на: 07.03.2006
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Време
Страна: 16

Забелешка:
Националниот избор на песна за Евровизија

Клучни зборови:
Љупчо Јолевски 2004

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат