Наслов:

МАГИЈА ЈА ЗАПОСЕДНА СЦЕНАТА НА МОБ

ВОЛШЕБНАТА ФЛЕЈТА“, МАКЕДОНСКА ОПЕРА v1 БАЛЕТ

Објавено на: 27.02.2006
Автор: Драган Серафимовски
Периодика: Дневник
Број: 2998 | Страна: 13

Програма:
,,Волшебната флејта“ од Волфганг Амадеус Моцарт
Учесници:
Македонската опера и балет, Игор Дурловски, Стефан Илчев, Ана Дурловска, Александра Лазаровска, Јонуц Паску, Катерина Стојановска, Владимир Сазовски, Ангела Цабрса, Ана Катарина Штробл,

Клучни зборови:
Ангела Цабрса Катерина Стојановска Македонската Опера и Балет Драган Серафимовски Волфганг Амадеус Моцарт Владимир Сазовски Игор Дурловски Ана Катарина Штробл Ана Дурловска Александра Лазаровска 2006 Јонуц Паску Стефан Илчев

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат