Наслов:

ВОЛШЕБНАТА ФЛЕЈТА НА МОЦАРТ СО ДОМИНАЦИЈА НА ДУРЛОВСКИ И ЦАНЕВ

КОНЦЕРТИ

Објавено на: 24.02.2006
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 20717 | Страна: 10

Програма:
„Волшебната флејта“ од Волфганг Амадеус Моцарт.
Учесници:
Ана Дурловска, Александра Лазаревска, Катарина Стојановска, Игор Дурловски, Стефан Илиев, Јонуц Паскушков; диригент: Борјан Цанев

Клучни зборови:
Ана Дурловска 2006 Александра Лазаревска Катарина Стојановска Стефан Илиев Волфганг Амадеус Моцарт Јонуц Паскушков Нова Македонија Волшебната флејта Костадин Костадиновски Борјан Цанев Игор Дурловски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат