Наслов:

ЈА ПОЧУВСТУВАВМЕ МАГИЈАТА НА МОЦАРТОВАТА МУЗИКА

Кон премиерата на операта 'Волшебната флејта" од В.А.Моцарт

Објавено на: 23.02.2006
Автор: Јордан Јовев
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Волшебната флејта“ на Моцарт
Учесници:
МОБ, Ангела Цабрса, Ана Катерина Штробл, Волфганг фон Цубек, Стефан Илчев, Јонуц Паску, Ана и Игор Дурловски, Александра Лазаровска, Ана Ројдева, Сандра Митровска,Марика Поповиќ, Катерина Стојановска, Владимир Саздовски, Борјан Цанев

Клучни зборови:
Марика Поповиќ Јордан Јовев 2006 Јонуц Паску Стефан Илчев Борјан Цанев Ангела Цабрса Владимир Саздовски Ана Катерина Штробл МОБ Волфганг фон Цубек Ана Ројдева Сандра Митровска Ана и Игор Дурловски Катерина Стојановска Александра Лазаровска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат