Наслов:

ВОЛШЕБНА НОЌ НА АНА ДУРЛОВСКА


Објавено на: 20.02.2006
Автор: Лилјана Митевска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Волшебната флејта“ на Моцарт
Учесници:
МОБ, Ана Дурловска, Игор Дурловски, Јонуц Паску, Стефан Илчев, Александра Лазаровска,

Клучни зборови:
Игор Дурловски МОБ Ана Дурловска Александра Лазаровска 2006 Лилјана Митевска Јонуц Паску Стефан Илчев

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат