Наслов:

РУТИНЕРСКА НЕУБЕДЛИВА ИНТЕРПРЕТАЦИЈА НА ДИРИГЕНТОТ АСЛАНОВ

КОНЦЕРТИ

Издадено на: 15.02.2006
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 20708 | Страна: 9

Програма:
Концерт за пијано и оркестар бр. 2 од Брамс и Симфонија бр. 6 од Бетовен.
Учесници:
Македонска филхармонија; диригент: Рамиз Мелик Асланов, Азербејџан; Александар Сердар - пијано, СЦГ

Клучни зборови:
2006 Александар Сердар Бетовен Брамс Концерт за пијано и оркестар бр. 2 Костадин Костадиновски Македонска филхармонија Нова Македонија Рамиз Мелик Асланов Симфонија бр. 6

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат