Наслов:

ПО ЦЕЛИ 54 ГОДИНИ, ‚ВОЛШЕБНАТА ФЛЕЈТА“ СЕ ВРАЌА НА МАКЕДОНСКАТА СЦЕНА

Премиера на Македонската опера и балет

Издадено на: 15.02.2006
Автор: Утрински весник
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Волшебната флејта“ на Волфганг Амадеус Моцарт
Учесници:
МОБ, Ана и Игор Дурловски, Борјан Цанев,

Клучни зборови:
2006 Ана и Игор Дурловски Борјан Цанев МОБ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат