Наслов:

ЖЕСТОКО ЗВУКОВНО ПАТЕШЕСТВИЕДО ЦЕНТАРОТ НА СЛОБОДАТА

Концертот на „Георги Шаревски секстет“,

Издадено на: 13.02.2006
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
„Георги Шаревски секстет“, Владан Дробицки, Џијан Емин , Оливер Јосифовски, Александар Секуловски, с - „Љубојна“), Александар Секуловски (тапани - „Тони Китановски трио“) и од Франческо Беарѕати, Георги Шаревски
Забелешка:
Концертот на „Георги Шаревски секстет“,

Клучни зборови:
„Георги Шаревски секстет“ 2004 Александар Секуловски Александар Секуловски (тапани - „Тони Китановски трио“) и од Франческо Беарѕати Владан Дробицки Георги Шаревски Љупчо Јолевски Оливер Јосифовски с - „Љубојна“) Џијан Емин

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат