Наслов:

КОГА СЕ РАБОТИ СО ЉУБОВ, УСПЕХОТ Е НЕИЗБЕЖЕН!

Горан Начевски, најмлад доктор во областа на музичката теорија во Македонија

Издадено на: 11.02.2006
Автор: Марија Кука
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Горан Начевски

Клучни зборови:
2006 Горан Начевски Марија Кука

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат