Наслов:

ЦЕЛ МИ Е ДОСТИГНУВАЊЕ НА ЛИЧНИТЕ ХИМАЛАИ

СИМБОЛИКА ИЛИ ИРОНИЈА

Издадено на: 07.02.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Ана Гацева
Забелешка:
СИМБОЛИКА ИЛИ ИРОНИЈА

Клучни зборови:
2004 Ана Гацева Ангелина Димоска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат