Наслов:

ДАРИЈА АНДОВСКА ВО КОНКУРЕНЦИЈА ЗА НАГРАДАТА „БЕРЛИН ДЕНЕС“

Македонските проекти на претстојното 56. Берлинале "Контакт"

Издадено на: 26.01.2006
Автор: Сунчица Уневска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
музика за анимираниот проект „Ако ти требам“

Клучни зборови:
2006 Дарија Андовска Сунчица Уневска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат