Наслов:

ПРАВОСЛАВНИОТ БОЖИЌ НЕ СЕ СЛАВИ СО ИНСТРУМЕНТАЛНА МУЗИКА

ДОМАШНОТО МУЗИЧКО ТВОРЕШТВО БЕЗ ДЕЛА СО ДУХОВНА СОДРЖИНА

Издадено на: 10.01.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Марко Коловски, Сони Петровски, Запро Запров,
Забелешка:
ДОМАШНОТО МУЗИЧКО ТВОРЕШТВО БЕЗ ДЕЛА СО ДУХОВНА СОДРЖИНА

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска Запро Запров Марко Коловски Сони Петровски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат