Наслов:

РАЗЛИЧНИ ПРИСТАПИ КОН ТАНЦОТ

Кон Балканската танц платформа

Издадено на: 21.12.2005
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
Маријана Савовска со својот мултимедијален проект - движење, танц, визуелен и звучен ефект „2010“
Учесници:
Балканска танц платформа, Јоана Портолоу, Искра Шукарова, Бојана Младеновиќ, Душан Муриќ

Клучни зборови:
2005 Бојана Младеновиќ Душан Муриќ Емилија Џипунова Искра Шукарова Јоана Портолоу

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат