Наслов:

НАШИТЕ АФИНИТЕТИ СЕ НАСОЧЕНИ КОН КЛАСИЧНАТА МУЗИКА

Разговор со Членовите на Пијано-триото "Еквинокс"

Издадено на: 23.11.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Пијано-триото „Еквинокс“

Клучни зборови:
„Еквинокс“ 2005 Весна Ангелова Јане Бакевски Методија Ѓорѓиев Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат