Наслов:

МОЈОТ СВЕТ Е ЦРНО-БЕЛ, А ПЕРФЕКЦИОНИЗМОТ МИ Е МАНА

Маја Саздановска, пејачка која на "Макфест" го освои првото место

Објавено на: 19.11.2005
Автор: Александра Тодоровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Маја Саздановска

Клучни зборови:
2005 Александра Тодоровска Маја Саздановска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат