Наслов:

БЕСПРЕКОРНА ИЗВЕДБА НА ДЕЛА ОД МУЗИЧКИОТ БАРОК

ПО КОНЦЕРТОТ НА „БАХУС“ ВО ДАУТПАШИНИОТ АМАМ

Издадено на: 16.11.2005
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
делата на големите барокни мајстори Бах, Хендл, Вивалди, Телеман, Купрен..
Учесници:
камерното студио „Бахус“
Забелешка:
ПО КОНЦЕРТОТ НА „БАХУС“ ВО ДАУТПАШИНИОТ АМАМ

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска камерното студио „Бахус“

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат