Наслов:

МАКЕДОНИЈА СТАНА РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР НА ТАНЦОТ

балканска танц-платформа

Објавено на: 14.11.2005
Автор: Соња Здравкова-Џепароска
Периодика: Дневник
Број: 2911 | Страна: 14


Клучни зборови:
осврт 2005 Соња Здравкова - Џепароска Балканска танц-платформа

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат