Наслов:

ИМАМ НАМЕРА ДА ГО ОДРЖАМ КОНТИНУИТЕТОТ КАКО ПИЈАНИСТ

Разговор со Валери Стефановски, пијанист, директор на Македонската филхармонија

Издадено на: 14.11.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Валери Стефановски

Клучни зборови:
2005 Валери Стефановски Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат