Наслов:

ЕГЗИСТЕНЦИЈАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ НИ СЕ НЕРЕШЕНИ

ОПЕРАТА ОД ИДНАТА НЕДЕЛА ВО ШТРАЈК

Издадено на: 11.11.2005
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
МОБ
Забелешка:
ОПЕРАТА ОД ИДНАТА НЕДЕЛА ВО ШТРАЈК

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска МОБ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат