Наслов:

ПОЗНАТИ СОЛИСТИ ПРЕД ПОЛУПРАЗНА САЛА

СЛАБА ПОСЕТЕНОСТ НА КОНЦЕРТИТЕ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

Објавено на: 02.11.2005
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Македонската филхармонија
Забелешка:
СЛАБА ПОСЕТЕНОСТ НА КОНЦЕРТИТЕ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

Клучни зборови:
Македонската филхармонија Ангелина Димоска 2004

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат