Наслов:

ДЕЈВ ХОЛАНД – БЕЛЕГ НА ФЕСТИВАЛОТ

Заврши и 24. Скопски џез - фестивал

Издадено на: 26.10.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Дејв Холанд и Чарли Хејдн

Клучни зборови:
2005 Дејв Холанд и Чарли Хејдн Скопски џез фестивал Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат