Наслов:

ОД ЕКСПЕРИМЕНТАЛНОСТ ДО КЛАСИЧНИ ЏЕЗ-СТРУКТУРИ


Објавено на: 24.10.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Рене Гарсија - Фонс, Абдула Ибрахим Поло Фрезу., Медлин Перу,

Клучни зборови:
Абдула Ибрахим Поло Фрезу. Медлин Перу Скопски џез фестивал Тина Иванова 2005 Рене Гарсија - Фонс

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат