Наслов:

ИНОВАЦИЈА, МЕИНСТРИМ И ВИРТУОЗНОСТ

СКОПСКИ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ 2005

Издадено на: 24.10.2005
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
„Скопскиот џез-фестивал
Забелешка:
СКОПСКИ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ 2005

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска Скопскиот џез-фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат