Наслов:

ПОВЕЌЕМИНУТНИ ОВАЦИИ ЗА МАЕСТРО СИМОН ТРПЧЕСКИ

По концертот на нашиот пијанист со Њујоршката филхармонија

Објавено на: 22.10.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Симон Трпчески, Џанандреа Нозеда, Живоин Глишиќ, „Прелудиум и пајдушко“
Учесници:
Њујоршка филхармонија, Симон Трпчески,

Клучни зборови:
Живоин Глишиќ Симон Трпчески Тина Иванова 2005 Њујоршка филхармонија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат