Наслов:

ВИСТИНСКИ ПРЕДИЗВИК Е ДА СЕ СВИРИ СО ЊУЈОРШКАТА ФИЛХАРМОНИЈА


Издадено на: 21.10.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
Концертот бр. 3 на Рахмањинов,
Учесници:
Симон Трпчески, Џанандреа Нозеда,

Клучни зборови:
2005 Симон Трпчески Тина Иванова Џанандреа Нозеда

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат