Наслов:

„МАКФЕСТ“ ЌЕ СЕ УКИНЕ!?

Стојан Троицки, директор на штипскиот музички фестивал

Објавено на: 20.10.2005
Автор: Катерина Шекеровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Стојан Троицки

Клучни зборови:
Стојан Троицки Макфест Катерина Шекеровска 2005

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат