Наслов:

СОВРЕМЕНИ ТАНЦОВИ КРЕАЦИИ

Балетски случувања на фестивалот 'Млад отворен театар"

Издадено на: 07.10.2005
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Балетскиот перформанс ‚Ауч-Кауч“ на Искра Шукарова
Учесници:
Искра Шукарова, Дарија Андовска, Оливера Ковачевиќ, Саша Асентиќ , Јанс Ван Дел,

Клучни зборови:
2005 Дарија Андовска Емилија Џипунова Искра Шукарова Јанс Ван Дел Оливера Ковачевиќ Саша Асентиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат