Наслов:

НАЈДОБРИОТ ОРКЕСТАР НА СВЕТОТ

Симон Трпчески, под диригентство на Џанандреа Нозеда, ќе настапи со Њујоршката филхармонија

Издадено на: 07.10.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Симон Трпчески, Њујоршка филхармонија

Клучни зборови:
2005 Њујоршка филхармонија Симон Трпчески Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат