Наслов:

АВАНГАРДЕН АМЕРИКАНСКИ ЏЕЗ, БРАЗИЛСКИ ЗВУЦИ, ЕВРОПСКА ВИРТУОЗНОСТ

Во пресрет на 24. Скопски џез-фестивал

Издадено на: 03.10.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Скопски џез фестивал

Клучни зборови:
2005 Скопски џез фестивал Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат