Наслов:

СОЦИЈАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ СЕ РЕШАВААТ СО РЕВОЛУЦИЈА

Разговор со Цветан Стојановски, тенор

Издадено на: 28.09.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Цветан Стојановски

Клучни зборови:
2005 Тина Иванова Цветан Стојановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат