Наслов:

АКО НЕ ПОДУЧУВАШ МЛАДИ МУЗИЧАРИ, МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ДА НЕМА СО КОГО ДА СВИРИШ

ТОНИ КИТАНОВСКИ, музичар

Издадено на: 24.09.2005
Автор: Гордана М. Блажевска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Тони Китановски

Клучни зборови:
2005 Гордана М. Блажевска Тони Китановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат