Наслов:

ОМАЖ НА СОВРЕМЕНАТА КЛАВИРСКА МУЗИКА


Издадено на: 29.08.2005
Автор: Јордан Јовев
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Хајдрун Холтман, пијано,

Клучни зборови:
2005 Јордан Јовев Хајдрун Холтман

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат