Наслов:

„ТЕШКОТО“ МАКЕДОНСКИ НЕПОКОР И ПРКОС

Што значи најславното македонско оро за духот на нацијата

Издадено на: 23.08.2005
Автор: Киро Кипровски
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Тешкото“

Клучни зборови:
2005 Киро Кипровски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат