Наслов:

ДОБРАТА ИДЕЈА НЕ МОЖЕ ДА БИДЕ УНИШТЕНА СО ЛОША ПРОДУКЦИЈА

Разговор со Дарија Андовска, композиторка

Издадено на: 10.08.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Дарија Андовска

Клучни зборови:
2005 Дарија Андовска Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат