Наслов:

ОМИЛЕНА ДИРЕКТОРКА – ЗА ПРОМЕНА

КАТЕРИНА КИПРОВСКА - БАЛЕРИНА И ДИРЕКТОР НА МАКЕДОНСКИОТ БАЛЕТ

Објавено на: 03.08.2005
Автор: Д.Стојановиќ
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
Катерина Кипровска,
Забелешка:
КАТЕРИНА КИПРОВСКА - БАЛЕРИНА И ДИРЕКТОР НА МАКЕДОНСКИОТ БАЛЕТ

Клучни зборови:
Катерина Кипровска 2005 Д.Стојановиќ

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат