Наслов:

ПИЈАНОТО – МОЈОТ МАГИЧЕН СВЕТ

Ана Гацева, еден од најактивните музички солисти во Македонија

Објавено на: 30.07.2005
Автор: Александра Тодоровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Ана Гацева

Клучни зборови:
Ана Гацева 2005 Александра Тодоровска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат