Наслов:

САКАМ ДА МУЗИЦИРАМ И ДА СЕ НАТПРЕВАРУВАМ

Интевју со Васил Атанасов, обоист

Објавено на: 16.07.2005
Автор: Гордана М. Блажевска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Васил Атанасов

Клучни зборови:
2005 Гордана М. Блажевска Васил Атанасов

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат