Наслов:

ПОСВЕТА НА ТАНЦОТ

Кон балетот "Јас, Исидора"

Објавено на: 13.07.2005
Автор: Утрински весник
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Јас, Исидора“, кореографија Олга Панго,
Учесници:
Олга Панго, Калиопи Букле, Благоја Мицевски, Искра Паскалова, Сашка Ефтимова, Васил Зафирчев, Билјана Калникова, Даниловска Миленковска,

Клучни зборови:
Сашка Ефтимова Васил Зафирчев 2005 Благоја Мицевски Олга Панго Калиопи Букле Искра Паскалова Билјана Калникова Даниловска Миленковска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат