Наслов:

ГОЛЕМИОТ ТЕНОР ПОДГОТВУВА 12 БИСА ЗА МАКЕДОНСКАТА ПУБЛИКА

со концертот на Хозе Карерас, почне 45. издание на фестивалот "Охридско лето"

Издадено на: 12.07.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Хозе Карерас

Клучни зборови:
2005 Охридско лето Тина Иванова Хозе Карерас

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат