Наслов:

ЖЕЛЕЗЕН РЕПЕРТОАР ВО МУЗИЧКО-СЦЕНСКАТА УМЕТНОСТ

Јубилејно 45. издание на "Охридско лето"

Издадено на: 07.07.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2005 Охридско лето Тина Иванова Хозе Карерас

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат