Наслов:

ЕВРОПСКИ БЛУЗ И РОК – ЗВУЦИ

ПрексиноЌа почна деветтиот фестивал "Блуз и соул"

Издадено на: 06.07.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
„Варгас Блуз Банд“, Јавиер Варгас,

Клучни зборови:
„Варгас Блуз Банд“ 2005 Јавиер Варгас Тина Иванова фестивал „Блуз и соул“

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат