Наслов:

ПО ПРИМЕРОТ НА ЕВРОПСКИТЕ ЛЕТНИ ФЕСТИВАЛИ

заврши Четвртото издание на "Хајнекен оф фест"

Издадено на: 13.06.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
„Хајнекен оф фест“, „Накао Зумби“, „Транс-глобал андерграунд“

Клучни зборови:
„Накао Зумби“ „Транс-глобал андерграунд“ „Хајнекен Оф-фест“ 2005 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат