Наслов:

ФУНДАМЕНТ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ

Сто години од раѓањето на Стефан Гајдов

Издадено на: 09.06.2005
Автор: Јелица ТодорЧевска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Стефан Гајдов

Клучни зборови:
2005 Јелица Тодорчевска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат