Наслов:

ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ ВРЕДНОСТИ ДОНЕСОА НОВИ ОСВЕЖУВАЊА

мајски оперски вечери

Објавено на: 25.05.2005
Автор: Драган Серафимовски
Периодика: Дневник
Број: 2767 | Страна: 17


Клучни зборови:
2005 Драган Серафимовски Мајски оперски вечери осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат