Наслов:

УШТЕ ЕДНАШ ПЕРФЕКТНАТА ВЕСНА СО ЧО-ЧО- САН

За „Мадам Батерфлај“ на Мајските оперски вечери со Весна Гиновска - Илкова, Марчело Бедони од Италија и Јонуц Паску од Романија

Издадено на: 20.05.2005
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Маадам Батерфлај“ од Пучини
Учесници:
МОБ, Весна Гиновска - Илкова, Марчело Бедони, Јонуц Паску, Дејан Стоев, Марика Поповиќ,Невен Силјановски, Горги Цуцковски,
Забелешка:
За „Маадам Батерфлај“ на Мајските оперски вечери со Весна Гиновска - Илкова, Марчело Бедони од Италија и Јонуц Паску од Романија

Клучни зборови:
2005 Весна Гиновска-Илкова Горги Цуцковски Дејан Стоев Елени Новаковска Јонуц Паску Марика Поповиќ Марчело Бедони МОБ Невен Силјановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат