Наслов:

ДЕЛО СО МАКСИМАЛНА МУЗИЧКА ДРАМА

За „Лидија од Македонија“ на Ристо Аврамовски, проект на Македонската опера

Издадено на: 13.05.2005
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Лидија од Македонија“ на Ристо Аврамовски
Учесници:
Пламен Карталов, Панче Минов, Елена Дончева, Јануш Пшибилски, МОБ, Игор Дурловски, Томислав Бекиќ, Марјан Николовски, Весна Гиновска - Илкова, Ана Ројдева, Александра Лазаровска, Марика Поповиќ, Билен Елминов, Јануш Пшибилски
Забелешка:
За „Лидија од Македонија“ на Ристо Аврамовски, проект на Македонската опера

Клучни зборови:
2005 Александра Лазаровска Ана Ројдева Билен Елминов Весна Гиновска-Илкова Елена Дончева Елени Новаковска Игор Дурловски Јануш Пшибилски Марика Поповиќ Марјан Николовски МОБ Панче Минов Пламен Карталов Томислав Бекиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат