Наслов:

МАКЕДОНСКИ СПЕКТАКЛ ГИ ОТВОРИ МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

СВЕТСКА ПРАИЗВЕДБА НА „ЛИДИЈА ОД МАКЕДОНИЈА“

Објавено на: 11.05.2005
Автор: Д.Стојановиќ
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
Лидија од Македонија од Ристо Аврамовски
Учесници:
МОБ, Јануш Пшибилски, Весна Гиновска - Илкова, Игор Дурловски, Марјан Николовски, Томислав Бекич, Пламен Карталов,
Забелешка:
СВЕТСКА ПРАИЗВЕДБА НА „ЛИДИЈА ОД МАКЕДОНИЈА“

Клучни зборови:
Марјан Николовски Игор Дурловски МОБ 2005 Пламен Карталов Д.Стојановиќ Томислав Бекич Јануш Пшибилски Весна Гиновска-Илкова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат