Наслов:

ДОМАШНАТА ОПЕРА ДОБИ АДУТ

ПО ПРАИЗВЕДБАТА НА „ЛИДИЈА ОД МАКЕДОНИЈА“

Издадено на: 11.05.2005
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
„Лидија од Македонија“ од македонскиот композитор Ристо Аврамовски
Учесници:
МОБ, Весна Гиновска-Илкова, Игор Дурловски, Марјан Николовски, Ана Ројдева, Александра Лазаровска, Марика Поповиќ, Јануш Пшибилски
Забелешка:
ПО ПРАИЗВЕДБАТА НА „ЛИДИЈА ОД МАКЕДОНИЈА“

Клучни зборови:
2004 Александра Лазаровска Ана Ројдева Ангелина Димоска Весна Гиновска-Илкова Игор Дурловски Јануш Пшибилски Марика Поповиќ Марјан Николовски МОБ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат