Наслов:

ОТВОРАЊЕ СО МАКЕДОНСКАТА ПРЕМИЕРА „ЛИДИЈА ОД МАКЕДОНИЈА“

почнува 33. издание на манифестацијата „Мајски оперски вечери“

Објавено на: 09.05.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
Лидија од Македонија од Ристо Аврамовски,
Учесници:
МОБ

Клучни зборови:
2005 Лидија од Македонија Ристо Аврамовски Тина Иванова МОБ

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат