Наслов:

ИЗВЕДБА СО ВРВНО МАЈСТОРСТВО

концерт на францускиот гудачки квартет „лудвиг'

Објавено на: 09.05.2005
Автор: Драган Серафимовски
Периодика: Дневник
Број: 2753 | Страна: 14

Програма:
Дела од Шуберт, Равел и Бетовен.
Учесници:
Гудачки квартет „Лудвиг“, Франција

Клучни зборови:
„Гудачки квартет“ Равел Жан-Филип Одоли 2005 Драган Серафимовски Еленид Овен Падриг Форе Ан Копери Лудвиг Бетовен Шуберт

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат